Huisregels

2021/2022

Huisregels:

Behandeling annuleren/verplaatsen/niet nakomen:

Heeft u een afspraak bij ons, en wilt u deze verplaatsen of annuleren? Dan kan dit tot 24 u van te voren. Indien u bij verhindering uw afspraak niet tijdig afzegt, zijn wij genoodzaakt de helft van de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Indien u niet op uw afspraak komt opdagen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Te laat komen:

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Er wordt beoordeeld door de kapper of de afpraak nog door kan gaan, deze tijd gaat alleen wel van de behandelingsduur af. Indien de afspraak geannuleerd moet word er de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Klachten of ontevredenheid:

Wij doen er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keertje voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact op neemt, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Op kleur behandelingen zit één week garantie. Dit betekend een afspraak binnen één week of een afspraak gemaakt hebben.

Betalings- en parkeermogelijkheden:

U kunt bij ons alleen contant betalen, pinnen is niet mogelijk.

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is in de parkeergarage knechtel of achter de brandweer (Noordhoekring). Dit is beide betaald parkeren.